می دانید که با از بین بردن موهای زائد از روی صورت، آرایش جلوه و شفافیت بهتری یافته و صورت هم جوان تر و شاداب تر به نظر خواهد رسید.
روش های گوناگونی برای رفع موهای زائد در صورت و بدن وجود دارد، که البته باید با همه این روش ها آشنا باشیم و اطلاعات درستی از چگونگی کاربرد هر یک داشته باشیم.
همین طور دانستن مزایا و معایب هر کدام از این شیوه ها برای گزینش درست و انتخاب روش صحیح، با توجه به نوع پوست و شرایطی که داریم، لازم خواهد بود.
به هر حال در این مطلب در باره برخی از این شیوه ها صحبت کرده و در مورد هر کدام توضیح مختصری خواهیم داد، که امیدواریم برای تان مفید باشد.
روش هایی برای از بین بردن موهای زائد
هر کدام از روش هایی که برای زدودن موهای اضافه صورت و بدن استفاده می شود، دارای ابزار و لوازم خاصی است که در برخی از آن ها علاوه بر ابزار نیاز به مهارت و تخصص خواهد بود.
اما برخی از این روش ها در عین سادگی، بر روی اکثر پوست ها قابل استفاده هستند و با کمی دقت و با کمک شیوه صحیح کار با ابزار آن و رعایت موارد بهداشتی به راحتی می توانید پوستی عاری از هر موی اضافی داشته باشید.
بند انداختن
روش بند انداختن از روش های متداول قدیمی است که بیشتر برای اصلاح صورت در خانم ها بکار برده می شود و در واقع با استفاده از کمترین مواد اولیه مانند نخ، می توانید به زدودن موهای زائد اقدام کنید.
البته باید گفت این روش تا اندازه ای روشی تخصصی است که باید توسط افراد وارد و خبره انجام شود و با کمک نخی که معمولاً از جنس پنبه است و به شکل مخصوصی در دست گرفته می شود، موها در لابه لای نخ گیر کرده و از ریشه جدا خواهند شد.
این روش اصلاح برای پاک کردن قسمت های کوچک و گوشه ها مانند بالای لب، گوشه های صورت و کناره های گوش، زیر ابرو و حتی نقاطی مانند دست و پا بسیار کاربردی است و برای خانم هایی که دارای موهای زیاد و ضخیم هستند، این روش یکی از کابردی ترین راه ها خواهد بود.
از مزیت های این روش از بین بردن موهای زائد می توان به رشد کم و آهسته در مو، کم هزینه بودن آن و نیاز نداشتن به وسایل و لوازم خاص را اشاره کرد، از همه مهمتر اینکه استفاده از آن هیچگونه خطری برای پوست نخواهد داشت.
تنها عیبی که در این روش وجود دارد ایجاد درد و قرمزی پوست بلافاصله بعد از اصلاح صورت است و بر روی پوست های حساس و ظریف، علاوه بر شدت درد، التهاب و جوش زدن پوست را می توان از عوارض این شیوه برشمرد.
در این رابطه تولید فنرهای اصلاح که به شکل های مختلفی در بازار وجود دارند، را هم نمی توان نادیده گرفت که با گرفتار کردن موها در لابه لای پیچ و خم های فنر، کاری همانند اصلاح با نخ را انجام می دهند، که با کمی تمرین، انجام آن از عهده خود شخص هم ساخته است.
استفاده از پودرها و کرم های موبر
از دوره های قدیم هم استفاده از پودرهای موبر بسیار رواج داشته و بیشتر برای زدودن موهای زائد بدن استفاده می شده است، که البته امروزه هم به صورت پودر و هم به صورت کرم های موبر با مارک های مختلف و به شکل گسترده ای، در دسترس و مورد استفاده افراد است.
این کرم ها از نظر ساختاری به شکلی تهیه و تولید می شوند که بعد از مصرف کرم بر روی بدن و پس از گذشت دقایقی، موها سست شده و بافت مو را در خود حل خواهند کرد.
در این موقع است که شما می توانید به کمک کاردک مخصوص برای از بین بردن موهای زائد اقدام کرده و آن ها را براحتی را از سطح پوست جدا کنید.
مزیت این دسته از موبرها این است که به سادگی در دسترس هستند و کار کردن با آن ها راحت است و کافیست تا برای استفاده از انواع پودری آن، پودر را درون ظرف مناسبی ریخته و آن را با کمی آب مخلوط کنید و وقتی حالت خمیری و نرم پیدا کرد، نقاط مورد نظر را به آن آغشته کنید.
پس از گذشت مدت زمان مورد نظر، مواد را با کمک آب ولرم به راحتی از روی پوست، پاک کرده و بشویید، دقت داشته باشید که با توجه به مقاومت موها کرم را روی پوست نگه دارید و از قرار دادن آن به مدت زیاد و طولانی اجتناب کنید.
مزیت دیگر این موبرها این است که برخلاف برخی از روش ها، کاملاً بدون درد و ناراحتی است و نسبتاً مقرون به صرفه هم هستند و برای استفاده، نیاز به تجهیزات خاصی هم ندارند.
اما مشکلی که برای آن ها باید عنوان کرد این است که استفاده از پودرها و کرم های نامناسب و بدون استاندارد و همچنین قرار گرفتن پودر و یا کرم موبر بر روی پوست برای از بین بردن موهای زائد بدن در مدت زمان بیشتر، به دلیل ترکیبات شیمیایی که در ساخت آن بکار رفته است، می تواند آسیب های جدی برای پوست ایجاد کند و پوست را بسوزاند.
برای اینکه میزان حساسیت خود را نسبت به این کرم ها بسنجید بهتر است تا قبل از مصرف، کمی از ان را بر روی بازوی خود تست کرده و پس از پاک کردن کمی صبر کنید و بگذارید پوست به مدت 10 تا 15 دقیقه استراحت کند، در صورتی که پوست دچار واکنش نشد، آن را بر روی قسمت های دیگر بدن هم امتحان کنید.
به یاد داشته باشید که موبرهای بدن از موبرهای صورت جدا هستند و هیچگاه موبرهای مخصوص بدن را بر روی پوست صورت استفاده نکنید.
نکته بسیار مهم این است که از زدن کرم موبر در اطراف چشم و بینی و دهان خودداری کنید و به حساسیت و نازکی بیش از حد پوست این نواحی توجه داشته باشید.
اگر باز هم پس از استفاده از این موبرها دچار مشکلات و حساسیت های پوستی شدید، بدون خوددرمانی حتماً به پزشک مراجعه کنید.