محصولات آرایشی و مراقبت از مو بسیار مهم هستند؛ چون مو به عنوان یک عنصر زیبایی و زیبا شناختی برای انسان از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و هست.
برای اینکه بتوانید موهای خود را زیبا و جذاب نشان دهید لازم است تا شناختی در باره ی انواع محصولاتی که امروز برای این منظور به بازار عرضه می شوند؛ هر چند مختصر داشته باشید.
در این مطلب ما به شما کمک خواهیم کرد تا برخی از انواع پر مصرف این محصولات را بشناسید.
معرفی انواع محصولات آرایشی و مراقبت از مو
با شناختی که از محصولات آرایشی و مراقبت از مو حاصل می کنید؛ می توانید به موهای خود در جهت سلامت آن ها کمک کنید.
انواع شامپوهای مو
می دانید که در قدیم مردم برای شستن موهای خود از محصولی که به نام گل سرشویی معروف بود استفاده می کردند که این گل، کار همین شامپوی امروزی را انجام می داد.
اما از زمانی که صابون ها و شامپوها به بازار آمدند کار برای انسان ساده شد و شستن موها بسیار آسان و راحت گشت.
در حال حاضر با تنوع بالایی از اقسام شامپوها روبرو هستیم که بیشتر اوقات در انتخاب آن ها مردد می مانیم.
به هر صورت شامپوها فراورده هایی هستند که به سادگی قادرند تا آلودگی های محیطی که بر روی مو قرار می گیرند؛ ترشحات پوست سر، چربی ها، آثار به جا مانده از لوازم و مواد آرایشی و….را که بر روی پوست و مو اثر نامطلوبی را از خود به جا می گذارد؛ بر طرف نمایند.
با استفاده و انتخاب درست شامپو، انتظار می رود که مو پس از شستن، تمیز، براق، بدون شوره و…باشد.
حتی شامپو برای کسانی که موهای آن ها دچار شوره سر، خارش سر، ریزش مو و… هستند وجود دارد.
همچنین محصولاتی مانند: تقویت کننده ها، نرم کننده ها، پروتئینه ها، رنگ کننده ها و… هم به شکل شامپو در اختیار افراد قرار دارد.
این محصولات همه و همه برای بیشتر و بهتر کردن کیفیت مو، در دسترس بشر قرار دارند؛ اما با همه این ها باز جای سوال است که چرا بشر روز به روز بیشتر دچار کم پشتی وریزش مو و طاسی و کچلی شده است؟
این سوالی است که هنوز پاسخ درستی برای آن نیافته ایم.
رنگ مو
رنگ های مو هم که جزو محصولات آرایشی و مراقبت از مو به شمار می روند؛ بسیار متنوع و با عملکردهای مختلفی وجود دارند؛ ولی کلاً آن ها را می توان به دو دسته رنگ های موقت و اکسیداسیون تقسیم کرد.
در حال حاضر شامپوهایی در بازار مصرف وجود دارند که به راحتی می توانند موها را رنگ کنند که البته این رنگ مو با چند بار شستن آن بوسیله شامپو از بین می رود.
رنگ موهای موقتی نیازی به پراکسیدهیدروژن ندارند و دانه های رنگی آن ها به علت کوچک بودنشان به راحتی وارد کوتیکول مو شده و موها را رنگ می کنند.
در اینگونه رنگ موها چون واکنش شیمیایی صورت نگرفته است؛ با چند بار شستن و شامپو کردن موها، رنگ آن ها به سادگی از بین خواهد رفت.
رنگ های اکسیداسیون خود به دو دسته تقسیم می شوند؛ رنگ های نیمه دائمی
که معمولاً بعد از 12 تا 15 بار شستن و شامپو زدن از بین می روند و بیشتر به صورت ژله ای عرضه می شوند.
رنگ های دائمی
که اینگونه رنگ ها مانند رنگ های نیمه دائمی، جهت اثربخشی خود نیاز به پراکسید هیدروژن دارند و دوام بسیار بالایی هم بر روی موها خواهند داشت.
دکلره کردن مو
اگر لازم باشد که موهای خود را نسبت به رنگ فعلی که دارد؛ سه درجه روشن تر کنید؛ باید در ابتدا موهای خود را به اصطلاح دکلره یا همان بی رنگ کرده و بعد رنگ مورد نظر را بر روی موی خود قرار دهید.